Sibiu - Kit de Urgenta

Câteva informații care te vor ajuta atunci când vizitezi Sibiul 

Ce te faci în Sibiu dacă... îți e foame noaptea, vrei  să cumperi flori în weekend, ai nevoie de veterinar la o oră târzie, și  multe altele? Pentru că atunci când te afli într-un oraș străin pot apărea o  mulțime de situații neprevăzute care pot fi rezolvate foarte ușor cu  sfatul unui localnic, am adunat pentru tine câteva soluții la cele mai  întâlnite probleme minore care ți-ar putea da bătăi de cap în timpul  vizitei tale la Sibiu.Dacă ai fost la Sibiu și ai avut nevoie de informații pe care noi nu  le-am inclus aici, lasă-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram, și vom  completa articolul ;). 


Unde găsesc o farmacie non-stop?


În funcție de unde te afli atunci când ai nevoie  urgent de un oarecare medicament sau produs farmaceutic în afara orelor  obișnuite de program, ți-am pregătit o listă de 3 farmacii, Dacă te afli  în zona centrală, Eco Farmacia din giratoriul de pe strada Constituției  îți va fi cea mai la-ndemână!

Farmacia Polisano Mihai Viteazu 
Eco Farmacia (giratoriu Constituției) 
Farmacia SanMarco

De unde pot să cumpăr flori în weekend?


Nu îți vei da seama cât de valoroasă e informația  asta până nu te vei trezi de 1 martie, la 10 seara, fără un buchet de  flori. Sau în orice duminică după-masa, înainte de o întâlnire. Sau  oricând ai nevoie urgent să faci o bucurie simplă dar te afli înafara  orelor de program al florăriilor obișnuite. Singura florărie non-stop  din Sibiu o găsești pe Bd. Milea, și face și livrări, gratuit. Cu  plăcere!

Florăria Elena 

Unde poți mânca noaptea târziu?


Deși e un oraș atât de plin de viață și evenimente,  Sibiul stă destul de slăbuț la categoria ”locuri unde poți mânca  noaptea”. Și din păcate. niciunul dintre ele nu e amplasat în centru  istoric. Dacă nu vrei să te deplasezi până la unul dintre ele, o metodă  folosită de mulți sibieni este comanda cu taxiul, care îți va aduce  mâncarea dorită oriunde te-ai afla, contra unui comision.

Super Mamma Calea Dumbrăvii 
Dabo Doner Vasile Milea 
McDonalds Shopping City Sibiu 


Ce fac dacă animalul meu de companie pățește ceva în weekend?


Dacă locuiești în Sibiu sau dacă te afli pe aici în  trecere, împreună cu cel mai bun prieten al tău, e posibil (deși deloc  nu ne dorim) să ai nevoie de o clinică veterinară cu serviciu de  urgență, non-stop. Am găsit-o noi pentru tine, se numește Vetcon și se  află pe strada Semaforului. Dar îți dorim să nu ai nevoie de informația  asta! 

Clinica Veterinara Vetcon

Sursa: https://sibiucityapp.ro