RO | Goethe Apartment | Cazare Sibiu

RO | Goethe Apartment | Cazare Sibiu este un apartament cu 1 dormitor situat intr-o cladire din centrul vechi al Sibiului, la 500 metri de Podul Minciunilor chiar langa noul sediu al Tribunalului din Sibiu. Este compus din 1 dormitor spatios, bucatarie si baie. Dormitorul detine un pat matrimonial si un pat pentru o singura persoana, este mobilat. Bucataria este dotata complet cu cele necesare: cuptor, plita electrica, prajitor de paine, masina spalat rufe, etc.  Baia este dotata cu cabina de dus. Bineinteles ca lenjeriile si prosoapele  necesare nu lipsesc. La intrarea in apartament se afla un mic spatiu in aer liber unde se poate servi o cafeluta si/sau se poate fuma :) . Locatia beneficiaza de cablu tv si internet wifi.  

Despre imprejurimile locatiei: In imediata apropiere a locatiei sunt foarte multe puncte de interes  comun: magazine alimentare, Hypermarket, banci cu bancomate, farmacii,  cafenele, terase, o serie de obiective turistice, Piata Mare, Piata Huet, centrul istoric, parc de joaca. Toate acestea se gasesc la maxim 7-8 min de mers  pe jos.  

Regulile casei: Mentionam faptul ca pe perioada sejurului apartamentul este in  totalitate al dumneavoastra insa avem doar trei reguli: nu fumati in  interior, nu faceti petreceri si fara animale. Vrem doar sa respectati apartamentul...este casa voastra pentru cateva zile. Ori de cate ori aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ne sunati!
Suntem la  dispozitia dumneavoastra. Pentru noi cel mai esential lucru din ceea ce  facem este ca turistii sa se simta exact asa cum ne place sa ne simtim si noi in concediu. 

Vechimea Cladirii: sec. XVII;1699

Denumiri vechi: 
Lederergasse
 
Prelungită spre Vest cu Strada Plopilor şi spre est cu Strada  Rotarilor, este o altă strada cu clădiri vechi, casele de la nr. 7, 9,  11, 12, 14 formând o adevărată rezervaţie istorică.
În 1616 este menţionată existenţa unei brutării donată de primarul M. Lutsch şcolii evanghelice.
În anul 1858 s-a executat străpungerea din str. Pielarilor în str.  Nicolae Teclu, iar in anii '70 ai secolului al XIX-a, strada a fost  pavată şi s-a amenajat trotuarul.
Sursa: https://www.patrimoniu.sibiu.ro  

Locatie

 Str. Nicolae Teclu nr. 2, Sibiu